Energetix sieraden gratis binnen 2 werkdagen thuisbezorgd!

rssFeed

Blogarchief

23-03-2015 20:41
Gezondheid en sieraden

Prachtige sieraden van edelstaal waarin magneten en/of koper verwerkt is.

Magneten werken positief op de rode bloedlichaampjes.

Energie, zuurstof en voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd door het lichaam.

Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangepakt. Magneten werken ook nog eens ontspannend op uw spieren. Met name kinderen en mensen die moeite hebben met in slaap komen, onrustig slapen of snurken merken echt verschil door het gebruik van een magneet. De sieraden zien er mooi uit, zijn allergievrij en draagt u met plezier! Door het dragen van deze sieraden ervaren veel mensen pijn- en klachtenvermindering.

Magneten kunnen helpen bij diverse klachten, pijn en ongemakken.

Denk daarbij aan een huilbaby, eczeem/psioriasus, slijmbeursontsteking/tenniselleboog, hooikoorts, hoofdpijn, moeite met de stoelgang, buik -en rugpijn.

Gezondheid en sieraden kunnen dus goed samen gaan.

 

20-06-2014 14:48
WK-actie

Geachte klant,

Het aftellen is begonnen: Binnenkort stijgt over de gehele wereld al weer de"voetbalkoorts"!

Bij het WK voetbal van dit jaar in Brazilië heeft ENERGETIX Bingen voor u een originele collectie van een heel andere soort sieraden: bij het motto passende magneetsieraden om zelf vorm te geven!

Met hun zowel sportieve als elegante design bieden zij elke voetballiefhebber de gelegenheid om zijn enthousiasme op een creatieve en geheel individuele manier tot uiting te brengen.  

18-06-2014 00:00
Geluk

Geachte klant,

Wat is uw heel persoonlijke definitie van geluk? Een weekendtrip naar uw favoriete metropool, de familie, verre landen ontdekken, gezondheid, een comfortabele stoel met een goed boek, een kinderlach, het onbeschrijfelijke gevoel na een lange trainingsloop het doel bereikt te hebben?

Voor iedereen betekent geluk iets anders, maar eigenlijk streven toch alle mensen er naar om hun deel van de grote “gelukskoek” te krijgen.

Share |