Energetix sieraden gratis binnen 2 werkdagen thuisbezorgd!

Geluk

Geachte klant,

Wat is uw heel persoonlijke definitie van geluk? Een weekendtrip naar uw favoriete metropool, de familie, verre landen ontdekken, gezondheid, een comfortabele stoel met een goed boek, een kinderlach, het onbeschrijfelijke gevoel na een lange trainingsloop het doel bereikt te hebben?

Voor iedereen betekent geluk iets anders, maar eigenlijk streven toch alle mensen er naar om hun deel van de grote “gelukskoek” te krijgen.

 

 
Verwen uzelf en uw dierbaren met een geluksbrenger-sieraad!
 

Wij willen graag dat u zich de vele kleine en ook grotere geluksmomenten in uw leven voor de geest haalt middels een selectie van ENERGETIX producten met de “geluksfactor”. De LUCK serie uit de nieuwe broschure Voorjaar / Zomer 2014 is gewijd aan de zeven populaire, wereldberoemde symbolen van geluk: het klavertjevier, de Wishbone, de Tibetaanse knoop, het hoefijzer, het geluksvarkentje, Maneki Neko en het handje van Fatima.

 

Geef LUCK cadeau

Maak u zelf of anderen blij met een magneetsieraad met geluksbrengers motief!

Een graag gezien geschenk blijkt de armband met de zeven gelukssymbolen te zijn, evenals de sierlijke halsketting met een van de zeven gelukssymbolen die uitermate geschikt zijn als verzamelobject. En natuurlijk is elk van de uit hoogwaardig roestvrij staal vervaardigde sieraden voorzien van een kleine magneet.
 
 
Kent u ook al de MagnetStick met het geluksbrengers motief!?

Met de MagnetStick brengt u het magnetische krachtveld direct over op de drank. Dankzij het klavertjevier is de stick bij uitstek geschikt als een klein cadeau voor familieleden en vrienden of als een graag gezien presentje bij feesten en diners.

Er zijn vele redenen om gelukkig te zijn: Soms moet men net iets beter kijken, dan blijkt dat het geluk ook in kleine dingen zit!

Wanneer u uzelf of de mensen die u dierbaar zijn een speciaal cadeau wilt geven met een gelukssymbool, neem dan gewoon direct contact met mij op.

In die zin ik wens u en uw dierbaren een gelukkige tijd.

Met vriendelijke groet

Valerie van den Bosch (Voelfit) 


Waarom bezoekt u niet mijn webshop:

http://Voelfit.energetix.tv

ofneem persoonlijk contact op via:

Voelfit
Valerie van den Bosch 
Kon. Wilhelminalaan 49 
7711 KK Nieuwleusen 
Nederland

Telefoon:0031-6-53463280

Huis telefoon:0031-529-480933

Mobiel:0031-6-53463280

Email: info@voelfit.com
BTW nummer: NL104938249B01

 

18-06-2014 00:00 door Valerie

Reacties

Reactie plaatsen
Share |